Choose skin color

Reset to default

Busquem voluntaris i voluntàries! Un jove extutelat t’està esperant.

Acompanyar un jove extutelat o acollir-lo a casa durant uns mesos és una experiència enriquidora i un ajut important per a aquests joves.

PDF-AcollidorUn cop més iniciem el procés d’informació i incorporació de nous voluntaris a Punt de Referència, amb l’objectiu de trobar persones interessades en participar com a Referents i Acollidors de l’associació. Volem obrir nous grups en breu i ens calen persones com tu!  No calen ni coneixements específics ni experiència prèvia, simplement tenir voluntat per donar un cop de mà a joves que, sense haver-ho escollit, s’han vist tutelats per l’administració durant la seva infantesa i, cop arribats a la majoria d’edat, s’han de valdre per ells mateixos sense el suport familiar. La condició d’immigrants d’una part d’aquests joves els fa encara més necessària la figura d’un referent que els faci de pont cultural amb la nostra societat.

Així que ja ho saps: si encara no ho has provat i vols viure una experiencia única i humanament molt enriquidora no t’ho pensis: truca’ns i demana’ns informació sobre com pots participar com a voluntari.

Si vols conéixer experiències tant de joves com de persones que han participat en els programes de voluntariat de Punt de Referència, visita  els apartats JOVES i VOLUNTARIS d’aquest bloc.

Per més informació truca’ns al 93 329 74 27 o envia’ns un mail a info@puntdereferencia.org.

Passa-ho! Si ja has viscut aquesta experiència i tens algun amic o conegut que penses que podria ser un bon referent o acollidor, passa-li aquesta informació! Tu ets el nostre millor promotor!

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat