Choose skin color

Reset to default

Com millorar la nostra comunicació? Nova sessió Ocupa’t…

Què ens cal per tenir bones relacions amb els altres? Hi ha un excés de comunicació amb les noves tecnologies?  Sabies que transmetem el missatge sobretot a través del llenguatge no verbal?

En aquesta nova sessió Motiva’t amb…, hem demanat al Ferran Ramón Cortés, especialista en comunicació interpersonal que ens expliqui què i com millorar la nostra comunicació amb els i les altres. Aquestes xerrades tenen per objectiu fomentar actituds necessàries per millorar la seva ocupabilitat i sortir-se’n a la vida, i formen part del projecte Ocupa’t, que rep el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers.

La sessió es va realitzar el passat divendres 23 de maig, a l’Espai Jove la Fontana, i van participar-hi joves i voluntaris de l’entitat. En Ferran Ramón Cortés, juntament amb la Sandra Miravet, voluntària de l’entitat i coach especialista en educació i valors, ens van explicar, amb exemples molt quotidians pels joves, què és l’empatia i l’assertivitat, i com en són d’importants per millorar les nostres relacions.

Agraïm a en Ferran i a la Sandra que fessin possible aquest espai de reflexió i aprenentatge!

Vols conèixer més el ponent? Clica aquí

SAM_0126

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat