Choose skin color

Reset to default

Corresponsals de les migracions: fes-lo possible!

Us convidem a donar suport al projecte Corresponsals de les migracions, a través de la plataforma de microdonacions Verkami.

 

Els organismes professionals com ara la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, el Col·legi de Periodistes, les associacions que treballen amb les persones migrants, i també les persones periodistes fa anys que reclamen una millor cobertura mediàtica d’un fenomen canviant, local i global, que sovint s’aborda parcialment, o només a partir de les històries de vida dels i les protagonistes, obviant les relacions socioeconòmiques mundials que intervenen en aquests processos.

El projecte Corresponsals de les migracions, impulsat pel periodista de TV3 i director del programa Tot un món Carles Solà, pretén “reivindicar una millor cobertura informativa del fenomen migratori, una cobertura amb la veu de les persones migrants, que contribueixi a desmuntar tòpics i estereotips, que abordi sense por els casos negatius associats a persones migrants aportant context, dades, fugint de les generalitzacions. Per això, és clau tenir a l’abast un llibre excel·lent, farcit d’exemples de bones pràctiques periodístiques, i un programa de debats pensat per a persones interessades i per a col·lectius. ”

Més informació clicant aquí.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat