Choose skin color

Reset to default

Crònica de la jornada a Vitoria: “Juventud e Inmigración”

La Marta Bàrbara, que hi participar en representació de Punt de Referència, ens resumeix la jornada.

El passat dimecres dia 17 vam participar a una taula rodona en el marc d’aquesta jornada per tal de donar a conèixer la nostra proposta d’intervenció amb els joves extutelats en matèria d’acompanyament voluntari.

El nostre contacte amb els professionals del camp social del País Basc ja vé de fa alguns anys i, malgrat la distància, som propers i sintonitzem força en les maneres d’intervenir amb els joves en situació de risc social i els valors de fons que regeixen la nostra activitat.

De moment ja hi ha dues entitats, l’Associació MARGOTU de Bizkaia i SOS RACISME de Guipúzcoa que estan engegant un programa d’acompanyament voluntari destinat als joves que viuen als pisos d’emancipació gràcies a l’experiència que els hi hem explicat nosaltres. A més, ahir vam conèixer l’associació BAKETIK que també estan impulsant un programa de famílies referents per a joves menors estrangers no acompanyats.

Estem molt contents de pensar que estem donant un cop de mà a altres entitats per impulsar programes d’acompanyament com el de Referents que fem a l’entitat…estem passant de ser una petita entitat a iniciar una petita xarxa!

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat