Choose skin color

Reset to default

Crònica del concert de Nadal de Punt de Referència

concert_Nadal_2012_PuntRefL’església de la parròquia de la Mare de Déu de Núria, a cavall de l’esquerra de l’Eixample i de Sant Gervasi va ser el marc del Concert de Nadal organitzat a benefici de Punt de Referència.

La gran protagonista va ser la soprano barcelonina Begoña Alberdi, amb una important trajectòria al món de la lírica, que amb les seves intervencions va posar una elevada envergadura artística al concert, en el que també hi va intervenir  el Cor Scandicus dirigit per Francesc Ruiz, comptant tots ells amb l’acompanyament al piano de Viviana Salisi, un altre historial notable.

Mentre la coral va centrar el seu repertori en temes nadalencs, Begoña Alberdi ho va fer en la pregària  “Ave Maria” en versions de diferents autors, ultra un inicial i entranyable ”Romanç de Santa Llúcia”. Les “Ave Maria”, de Mascagni, de Verdi –ària de l’òpera “Othello”-,  i la més coneguda de Gounod, va ser cantades per la soprano de manera extraordinària, pròpia de la seva reconeguda categoria i van provocar l’entusiasme  dels espectadors, que la van obligar a oferir una propina; la bella ària “O mio babbino caro” de l’òpera “Gianni Schicchi” de Puccini.

Per la seva part el Cor Scandicus va oferir un reperotri molt agraït, en el que va excel·lir especialment el negre espiritual “Mary had a baby” amb una intervenció solista  de soprano justament aplaudida.

Definitivament una manifestació molt grata que alhora va servir pera aplegar la família Referent a les envistes immediates de les festes nadalenques.

Jaume Comellas (periodista i voluntari de Punt de Referència)

Comparteix:

1 Comentari

No related posts found

Comentaris (1)

  1. Francesc Ruiz - Cor Scandicus 08/01/2013 at 16:09

    En representació de Cor Scandicus, va ser un plaer actuar aquell dia amb Begoña i per tot l’auditori i la causa. Gràcies per convidar-nos i espero que en el futur podem coincidir moltes més vegades.

    Responder

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat