Choose skin color

Reset to default

Diada Solidària a Hewlett Packard

Aquesta tardor hem estat una de les entitats convidades a la Diada Solidària que HP organitza pels seus treballadors i familiars. Ha estat un plaer per nosaltres formar part d’aquesta diada tant festiva!

Hem volgut aprofitar aquesta ocasió per explicar a tots els participants qui són els joves extutelats, què els passa als 18 anys i com podem donar-los un cop de mà. Hem simbolitzat la majoria d’edat amb un super pastís, que entre tots van anar decorant: els més petits amb dibuixos i els grans omplint-lo de desitjos pels joves, i explicant qui ha estat un referent per ells…i és que quan parlem de referents, tothom hi té alguna cosa a dir!

Busquem referents pels joves extutelats, busquem noves oportunitats per ells, busquem que tinguin un present i un futur ple de bones estones, que compensin les dificultats que tenen per tirar endavant actualment.

El suport que hem rebut des de HP ens permetrà poder ampliar el programa Referents, poder comptar amb més voluntaris i preparar-los perquè més joves puguin tenir la oportunitat de tenir un referent. Gairebé 3.000 persones van participar de la Diada, així que esperem que també alguns dels treballadors s’apuntin també a viure aquesta aventura!

Gràcies HP i tots els que heu fet possible aquesta diada!

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat