Choose skin color

Reset to default

Dues iniciatives catalanes formaran part del catàleg de bones pràctiques del projecte “Voluntaris per a l’ocupació europea”

Punt de Referència va ser una de les 5 entitats seleccionades pel Departament de Benestar Social i Família.

Les iniciatives Obrint la porta a la rehabilitació i Fem possible la integració formaran part del catàleg de bones pràctiques que s’editarà en el marc del projecte paneuropeu de recerca i desenvolupament VERSO (Voluntaris per a l’ocupació europea). El Departament de Benestar Social i Família va presentar 5 iniciatives d’entitats catalanes, 2 de les quals han estat seleccionades entre els 30 projectes dels països que participen en aquest projecte.

Abanda dels seleccionats, el Departament de Benestar Social i Família també va presentar bones pràctiques de la Fundació Èxit, el Casal dels Infants i l’entitat Punt de Referència.

Malgrat que les 5 propostes catalanes han obtingut puntuacions que les situen entre els 16 projectes més ben valorats, el comitè directiu de VERSO ha decidit aplicar un factor corrector geogràfic a les puntuacions objectives, per tal que tots els països participants comptin amb algunes de les seves pràctiques entre les seleccionades. Així doncs, finalment només 2 de les pràctiques catalanes s’inclouran al Catàleg de Bones Pràctiques, però des del Departament de Benestar Social i Família es vol felicitar i fer un reconeixement als 5 projectes catalans per la seva qualitat, que es fa palesa en les bones puntuacions obtingudes.
Llegiu tota la notícia en aquest enllaç.
Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat