Choose skin color

Reset to default

El Parlament aprova la Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l’adolescència

Recollim una notícia de la sala de premsa de la Generalitat de Catalunya, publicada el passat 12 de maig.

Aquesta norma millora el sistema de protecció davant els maltractaments, agilitza l’adopció nacional i situa el dret de participació al capdavant de les polítiques d’infància

El Parlament de Catalunya ha aprovat avui la Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l’adolescència, impulsada pel Departament d’Acció Social i Ciutadania. Aquesta norma millora el sistema de protecció davant els maltractaments, agilitza l’adopció nacional i situa el dret de participació al capdavant de les polítiques d’infància.

Tal i com ha exposat la Consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, durant la seva intervenció, aquesta Llei representa un “canvi de paradigma” en la concepció de la infància i l’adolescència. Capdevila es referia així al fet que la normativa existent fins ara en matèria d’infància ha pivotat sobre la protecció, mentre que Llei aprovada avui té una visió global i proactiva d’aquest col·lectiu, i inclou tant la infància i adolescència que es troba en situació de risc o desemparada com la que no.

Cliqueu aquí per seguir llegint la notícia.

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat