Choose skin color

Reset to default

EL PROJECTE REFERENTS, un model per altres entitats.

La mentoria va creixent en l’acció social, i el projecte Referents ha servit de model per impulsar nous projectes a altres entitats.  Fa una mica més de dos anys van iniciar una rèplica les entitats catalanes Suara i Casa Don Bosco, a Girona i Lleida respectivament, i també Igaxes3, una entitat de Galícia.

Durant aquest curs hem estat treballant amb dues entitats més per ajudar-les en l’impuls del seu projecte de mentoria, basat també en el Referents. En aquesta ocasió han estat les entitats Natzaret de Mallorca, i la Fundació Comtal de Barcelona. Des de Punt de Referència celebrem la posada en marxa de nous projectes i és una satisfacció per nosaltres poder contribuir en aquest creixement. El treball que hem fet amb els professionals de les diferents entitats ha estat molt intens i ens ha servit per establir uns criteris d’actuació compartits, facilitar una transferència metodològica rigorosa i identificar criteris d’eficiència i sostenibilitat.

SAM_0609

El passat mes de març vam acabar el suport a aquestes entitats, però podrem seguir treballant conjuntament en el marc de la Coordinadora de Mentoria Social.

D’altra banda, hem posat en marxa també durant aquest curs un nou projecte de mentoria a la Fundació de l’Esperança de l’Obra Social la Caixa, no només adreçat a joves extutelats sinó també a població adulta en situació de vulnerabilitat. Ampliem en aquesta ocasió el nostre repte, adreçant el projecte a altres col·lectius en risc.

Però tot aquest impuls no s’acaba aquí! Ja tenim altres entitats que ens han sol·licitat el nostre suport per engegar un nou projecte, així que continuem fent créixer la mentoria!

El projecte Referents, que va néixer fa 16 anys amb un petit grup pilot, està actualment ben consolidat amb més de 60 parelles anuals i 6 projectes nous que s’han basat en aquesta experiència. Volíem compartir amb vosaltres, lectors del bloc de Punt, aquesta bona notícia.

Comparteix:

2 Comentaris

No related posts found

Comentaris (2)

  1. lidia Moya 26/04/2015 at 17:07

    Soy mama adoptante de 4 hijos. Tenemos un chico que lo único que nos une a el son los 13 años que vivió en acojimiento con la familia de mi hermana. Ahora despues de tantos años en chico a empezado a mostrar tanta hostilidad con ellos que lo han ingresado en un centro. Con lo cual mi hermana a perdido la custodia. Pero para mi es como cualquier sobrino. El vive en Catalunya y nosotros en Galicia. podríamos optar a alguna dia de trabajo a nivel referencial con el

    Responder

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat