Choose skin color

Reset to default

El projecte Rossinyol

Girona, 5 de maig 2011

La Universitat de Girona ha posat en marxa el Projecte Rossinyol, incorporant-se al grup europeu Nothingale, d’acompanyament a infants de primària i secundària que es troben en una situació de vulnerabilitat social. Joves estudiants universitaris fan de mentors d’aquests infants durant un curs escolar, amb la supervisió dels tècnics del projecte.

El grup europeu de Nothingale va organitzar una jornada a la Universitat per treballar sobre el concepte d’effective mentoring i dues persones de l’equip de Punt de Referència vam assistir a aquesta jornada. Va ser molt interessant conèixer experiències dels Estats Units, de Suècia, d’Israel entre d’altres, que comptem amb una llarga trajectòria en matèria de mentoratge. Aquests espais de reflexió ens permeten revisar els nostres propis programes i ratificar la nostra manera de treballar.

Vam poder aportar la nostra experiència en un dels tres workshops que es van organitzar, però sobretot vam poder aprofundir en el concepte d’acompanyament i ampliar una mica més la nostra xarxa de contactes amb altres entitats.

Gràcies a l’Òscar i al Jordi de la Universitat per convidar-nos en aquest seminari!

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat