Choose skin color

Reset to default

Els més petits, també donen suport als joves!

El Consell de Petits de l’Escola Fluvià ens ha convocat aquest mes de maig per explicar-nos una idea que han tingut molt engrescadora. Han organitzat una Fira d’Art per recaptar diners per a persones que ho necessiten i han decidit ajudar als joves extutelats.

Des del més petit al més gran de l’escola han treballat per fer possible aquesta Fira. Han fet moltíssimes manualitats: collarets, quadres, punts de llibre, robots, arracades, etc, han treballat amb el pressupost de la fira i en la divulgació de l’esdeveniment a tot el barri. Una feinada molt ben guiada per les seves mestres, que ha tingut un resultat espectacular!

El divendres 23 de maig el pati de l’escola es va convertir en un mercat d’artesania que no donava a l’abast. Pares, mares, avis, mestres i veïns han comprat peces a 1€, 2€ o 3€, i la producció ha quedat curta…en quinze minuts, tot venut!

El Consell de petits -una gran reunió dels delegats de cada classe des de P3 fins a 5è- ha fet formalment la donació de la recaptació a Punt de Referència per poder donar un cop de mà als joves que no poden viure amb la seva família. En nom de tots els joves que atenem a Punt, volem agrair a cadascun dels nens i nenes el seu esforç i el seu compromís amb la Fira, a les seves famílies per la seva participació i sobretot a l’Escola Fluvià per acollir l’exposició Mira’m, impulsar aquesta Fira d’Art  i apostar pels joves extutelats!

Moltes gràcies!!!

foto

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat