Choose skin color

Reset to default

Els Pirates assalten el CAT Tradicionàrius, a benefici de Punt de Referència

ElsPiratesVaja una sorpresa que ens enduguérem els amics de Punt de Referència que el dilluns dia  28 de gener vàrem omplir gairebé del tot –amfiteatre inclòs- el teatre del  Centre Artesà de Gràcia.

Qui més qui menys anava venut sobre què podia oferir una proposta prèviament no explicada –o molt poc- que a l’hora de la veritat es va convertir en un espectacle brillant, vital, divertit i intel·ligent.  Un autèntic musical de petit format, que tanmateix, contenia  tot el que exigeix el gènere, excepte estructura escenogràfica.

El grup Els Pirates, format per set components joves, inclòs la pianista, van posar en escena l’espectacle titulat “Comedy tonight”, una mena de paròdia del gènere, o un recorregut irònic i paròdic per diverses variants del gènere, basat en components tant sòlids com: un guió original i dotat d’un sentit de l’humor fi, un ritme àgil i viu, sense defallences,  i una interpretació fresca i generosa en recursos i energia.

Artistes joves tots ells, transmetien la seva joia de viure el què vivien -valgui la redundància-, alhora que tots ells van mostrar un molt solvent domini dels recursos interpretatius propis del musical: cant, ball i teatralitat. I aquestes virtuts per força es van transmetre fàcilment a una audiència que es va lliurar a l’espectacle des del primer moment amb un entusiasme incondicional. No es  podia demanar més. O potser és més ajustat dir que  es va rebre molt més del que es podia esperar.

L’acte va ser presentat per Jordi Canelles –membre de la junta directiva de l’entitat- en un breu parlament en el que va situar amb precisió què representen per a Punt de Referència manifestacions com la que tot seguit vàrem gaudir. Que d’això es tracta en definitiva: projectar la institució i tot el que comprèn la seva tasca .

Jaume Comelles (voluntari i cronista de Punt de Punt de Referència)

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat