Choose skin color

Reset to default

Equinocci: arrenca un nou projecte

Equinocci no és un pis assistit com els altres que gestiona l’entitat; és un projecte que neix del compromís d’un grup de ciutadans compromesos.

Sant Feliu de Llobregat acull el nou projecte de l’entitat, que iniciem aquest nou curs. Es tracta d’un pis per a quatre joves extutelats que comptin amb ingressos bàsics per fer front a la seva emancipació i que estiguin estudiant una formació reglada.

És un projecte que ens fa especial il·lusió perquè aquest no és ni serà un pis qualsevol. Equinocci és una aposta col·lectiva, un repte d’un grup de ciutadans compromesos que amb el nostre suport professional hem posat en marxa. Un repte que ens demostrarà de ben segur que la suma d’esforços pot conduir a bons resultats i que el camí que compartirem ens enriquirà a tots.

Aquest setembre comencen a viure-hi tres joves, tres estudiants que, més enllà del seu passat de tutela, estan lluitant fermament per decidir sobre la seva trajectòria, per construir-se el seu futur tal i com ells el somnien. Aquest joves tindran el suport de l’entitat, però sobretot tindran la sort de sentir-se acompanyats per ciutadans com ells, de compartir temps amb aquests voluntaris que els ajudaran en les petites coses del dia a dia, i que els donaran guiatge, afecte i estima, i la confiança en sí mateixos i en allò que ells somnien.

El projecte compta amb el finançament per part dels mateixos ciutadans promotors del projecte i amb el suport professional de Punt de Referència.

Gràcies al grup de voluntaris per confiar-nos la vostra il·lusió!

Comparteix:

3 Comentaris

Comentaris (3)

  1. Pilar 18/09/2012 at 11:26

    Endavant amb el projecte!!!!…a veure si altres pobles i comunitats de veïns s’animen a fer quelcom semblant…val la pena!!!! són noticies positives que calen en aquest temps

    Responder

  2. Eduard 18/09/2012 at 18:03

    Gràcies de tot cor a tots aquests voluntaris que fan possible una societat més justa i transformadora.

    Responder

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat