Choose skin color

Reset to default

Projecte GR16-18

El projecte GR 16-18 té per objectiu millorar les oportunitats d’emancipació del jovent tutelat de 16 a 18anys, acollit en recursos residencials (CRAEs,PAs,IPIs), a través d’un projecte de mentoria grupal a través de les arts. Aquest nou projecte posa l’atenció en l’etapa immediatament anterior a l’emancipació, els dos anys previs al desinternament dels joves.

 

 
 
S’estableix per afavorir vinclesentre un o una jove tutelat/da i una persona jove adulta (25-30 anys) que té temps i ganes de dedicar-se a aquest espai de relació.

 

La mentoria és una eina complementària a l’acció professional i en cap cas es planteja com a substituta. El voluntariat mentor es posa al servei del pla de treball descrit pels professionals i per a cada jove.

 

Aquestes mentores acompanyaran al jovent a millorar les seves competències personals, emocionals i socials; a través de l’aprenentatge conjunt de la fotografia digital com a eina d’auto-coneixement i expressió conscient i segura; amb la construcció de la relació de mentoria.

 

El projecte es desenvolupa durant 2 cursos escolars.


team

  

Tu pots ser mentor/a!