Choose skin color

Reset to default

Hem participat, a Londres, a la 3a reunió del grup europeu EMBG, sobre acompanyament

Aquest grup de treball té per objectiu la redacció d’una carta europea sobre acompanyament

La Mercè, el Joan i la Marta, amb la resta de membres del grup de treball

Del 10 al 12 de març, en Joan, la Mercè i la Marta van assitir a la tercera reunió de treball del grup EMBG (European Mentoring and Befriending Group). Aquest grup aglutina diferents entitats i federacions arreu d’europa que treballen amb programes de mentoring and befriending, el que per nosaltres són els programes d’acompanyament voluntari, el Referents i l’Acull.

L’objectiu del grup és consensuar criteris de mentoring i acompanyament, compartir bones pràctiques i redactar una Carta Europea de Mentoring and Befriending. Aquesta reunió ha estat molt profitosa: hem aconseguit acabar la carta, hem començat a preparar un nou intercanvi que farem a França durant el mes de juny i s’han llençat noves propostes de futur.

Ja estem a la recta final d’aquest grup europeu de formació permanent, finançat a través de la OAPEE (oficina de programes educatius europeus). Ens cal fer l’acte final de presentació oficial de la Carta Europea de Mentoring, que es preveu que serà el proper octubre a Brussel•les, ……al Parlament Europeu! Us seguirem informant de les nostres accions a Europa!

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat