Choose skin color

Reset to default

Jornada de reflexió a Punt de Referència

El passat dissabte 27 de març l’equip de treballadores i la junta de Punt de Referència teníem una cita: dedicar una matinal a l’anàlisi de la situació actual de l’entitat i els seus programes per definir la ruta estratègica de futur.

L’Alberg INOUT, al cor de Collserola, va ser el lloc que ens va acollir i que, amb el seu entorn inmillorable, va facilitar la la fluïdesa de moltes idees.

Aquesta sessió ens ha permès parar per un moment, i repensar l’enfoc de les nostres intervencions cap als joves, cap als voluntaris i cap a la societat en general. Hem pogut reconèixer les nostres debilitats i destacar el nostre potencial, i amb tot, decidir quin itinerari de present i de futur ens cal recórrer.

Per tots i totes ha suposat un esforç dedicar aquestes hores del dissabte a l’entitat, i per això des del bloc volem agrair molt sincerament la participació i la implicació de cada treballadora i de cada un dels membres de la junta en aquesta sessió, i en el conjunt de l’entitat. En la propera Assemblea, que ben aviat convocarem, us farem cinc cèntims dels resultats d’aquesta jornada.

Bones vacances de Setmana Santa, ben merescudes!

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat