Choose skin color

Reset to default

Jove, vols continuar la teva formació? Nova sessió de l’Ocupa’t

En breu començaran les preinscripcions a les escoles d’adults i cicles formatius pel curs següent, 2014-2015. Molts dels joves de Punt de Referència tenen inquietud per millorar la seva formació: un dels pilars importants per l’emancipació i l’ocupabilitat.

Per això, aquest passat dijous 8 de maig vam fer una sessió d’orientació sobre itineraris formatius a càrrec de Maria Pascual, voluntària de l’entitat i tècnica del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta sessió tenia per objectiu orientar als joves en la seva formació per millorar els seus coneixements, habilitats i competències de cara a l’ocupabilitat. Aquesta xerrada s’emmarca dins el projecte Ocupa’t, que es realitza amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers.

La Maria Pascual ens va explicar els diferents itineraris formatius que podem seguir en el nostre sistema escolar. I també, va tutoritzar i motivar a cadascun dels joves per trobar la formació adequada al seves necessitats i objectius de futur. Un recurs molt útil que ens va ensenyar va ser el web Estudiar a Catalunya, el podeu consultar si teniu dubtes sobre quina formació seguir.

Gràcies Maria Pascual per fer possible la xerrada i l’orientació personalitzada!

 

xerrada maria pascual

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat