Choose skin color

Reset to default

La Música de les Llums: concert benèfic a favor de Punt de Referència

El Consell Suprem Maçònic d’Espanya, en col·laboració amb la Fundació Romea, la Fundació  Ferrer i Guàrdia i l’Ajuntament d’Alella, ofereixen aquest concert en benefici de Punt de Referència

La MÚSICA DE LES LLUMS és una relectura de la música maçònica de Mozart i Haydn destinada als treballs de les lògies en versió de la soprano barcelonina Begoña Alberdi. La iniciativa forma part dels actes de celebració del bicentenari del Suprem Consell Maçònic d’Espanya. En aquesta ocasió, els  beneficis aniran per a Punt de Referència.

A la primera part del concert escoltarem peces que es van compondre per ser interpretades durant la litúrgia maçònica. Recull un conjunt de cantates mozartianes interpretades per solistes i, alternativament, per veus masculines o femenines que acabaran fusionant-se en un cor mixt.

A la segona part escoltarem peces que recreen l’univers maçònic a través d’una selecció de fragments de La Flauta Màgica, de Mozart, i de La Creació, de Haydn.

Una bona oportunitat per gaudir d’aquestes grans obres del patrimoni musical universal i donar suport al col·lectiu de joves extutelats a qui acompanya Punt de Referència.

Les entrades estaran a la venda al Telentrada, a partir del 15 de setembre.

Us hi esperem a tots i totes!

DOSSIER DE PREMSA DEL CONCERT: descarregueu-lo clicant aquí.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat