Choose skin color

Reset to default

Madurar amb la porta oberta

El setmanari de comunicació Directa (quaderns Illacrua) publica en l’edició impresa d’aquesta setmana un article sobre Punt de Referència.

No tot el jovent decideix quan i amb qui s’emancipa. Algunes persones no compten amb el suport familiar per construir el seu futur i sentir-se acompanyades en el moment d’anar a viure pel seu compte. L’associació Punt de Referència treballa perquè el jovent extutelat pugui fer la transició al món adult en unes condicions equiparables a les de la resta de la població.

Quan els nois i les noies ateses pel sistema de protecció de menors per evitar una situació d’alt risc social o perquè són víctimes d’un context de pobresa, de maltractament o de negligències severes fan divuit anys, han de deixar els centres per convertir-se en persones adultes autònomes; són el jovent extutelat. Sovint, aquest col·lectiu s’associa amb el jovent conflictiu i rebel o amb problemes relacionats amb la justícia, però el seu únic denominador comú és el fet d’haver patit una situació de desemparament.

  Llegiu l’article complert clicant aquí.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat