Choose skin color

Reset to default

Market Place, un punt de partida en el nou repte del finançament de Punt de Referència

El conseller Cleries amb la directora de Punt de Referència.

El passat 11 de novembre Punt de Referència va participar en el Market Place, una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que tenia l’objectiu d’establir un punt de trobada entre les entitats socials i el món empresarial per tal que trobessin oportunitats per compartir projectes. El Market Place és una excel·lent idea i la participació de les entitats que hi van aportar els seus projectes no va decebre. En canvi, encara caldrà fer un llarg camí perquè les empreses hi apostin decididament i augmentin la seva presència, que va ser molt limitada.

Per a Punt de Referència l’experiència va ser enriquidora. Gràcies a un espai cedit pel projecte “5 caves 5 projectes solidaris”, va disposar d’un espai propi on vam explicar què som i què fem. D’entre els bons contactes que vam fer, destaquem la visita del Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, que es va mostrar molt receptiu a rebre’ns en un futur proper, per tal que li expliquem més detalladament l’abast de la nostra actuació.

Confiem que tota aquesta feina doni fruits. Ens trobem en un moment molt delicat en el finançament de la nostra entitat, que d’una banda ens exigeix un increment en la dotació per tal de poder augmentar l’abast dels nostres programes, beneficiant a un major nombre de joves extutelats, i de l’altra, que pateix retallades en les donacions i subvencions rebudes. Actualment a Punt de Referència hi estem actuant en diverses línies de treball: augmentar el nombre de socis i les seves aportacions en forma de quotes, consolidar els donants actuals, tan públics com privats i trobar nous mecenes, especialment en el sector privat. En totes aquestes tasques buscarem la implicació de voluntaris i socis de l’associació, que sempre ens han demostrat la seva capacitat de participació.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat