Choose skin color

Reset to default

Menys oferta de batxillerat, menys possibilitats de futur

El curs que ve l’oferta de Batxillerat nocturn a Barcelona passarà de 5 a 3 línies. La manca d’alumnes és la justificació d’aquesta mesura.

Fa uns dies, entitats, instituts de batxillerat, professorat, estudiants, pares i mares d’alumnes i d’altres persones es van mobilitzar per protestar pel tancament de línies de batxillerat en 13 instituts de Barcelona. Dues d’aquestes línies són de batxillerat nocturn, fet que suposa que la ciutat es quedi amb tan sols 3 línies de batxillerat en aquesta franja horària.

Des de l’entitat valorem molt negativament aquesta mesura, en uns temps com els actuals en els que, davant la competència aferrissada en el món del treball, són molts els joves que es plantegen alternar feina i estudis, tenint en l’oferta nocturna dels centres com a única possibilitat per fer-ho possible.

Són molts els joves, alguns d’ells a Punt de Referència, que volen millorar la seva formació per a preparar-se per a un món laboral que exigeix professionals ben preparats.Lamentablement, el curs vinent, aquests alumnes hauran de fer un esforç encara més gran per tal d’aconseguir el repte de combinar estudis i feina. Esperem que aquesta mesura no els desanimi i continuïn lluitant per a superar-se. 

Vegeu la notícia apareguda a TV3 clicant aquí.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat