Choose skin color

Reset to default

Mira’m, a la Llacuna del Poblenou

Dimecres 19, al es 17h: una mirada als joves extutelats.

 

L’escola Llacuna, de Barcelona, organitza una taula rodona al voltant de l’acollida i l’acompanyament, i una vista comentada de l’exposició Mira’m, que actualment tenen instal·lada al centre. 

Mira’m. La realitat desconeguda dels joves extutelats és una exposició de 21 retrats de 7 persones joves, amb textos de Bru Rovira i fotografia de juan Guererro, que tenen en comú haver-se sentit desemparats en un moment important de la seva vida i haver trobat oportunament algú que els ha fet costat i els ha acompanyat per tal de no caure en l’exclusió social. Cada retrat és la representació d’una persona i d’una història, fent al·lusió a un moment de la seva vida. El retrat va acompanyat d’un text que ens explica alguna cosa més, ens situa en la vida de cada jove i ens deixa prendre consciència de realitats que tenim a tocar però que no sempre tenim presents.

A la taula rodona, comptarem amb la participació de Juan Guerrero, fotògraf de l’exposició, Marta Bàrbara, directora de l’associació Punt de Referència, Joana Pedreira, mare de l’escola, Maria i Yousef, participants del programa Referents.

Us convidem a participar-hi!

Si us plau, confirmeu la vostra assistència a: comunicacio@puntdereferencia.org o bé al 93-3297428

mira'm

 

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat