Choose skin color

Reset to default

Neix el programa Referents-Lleida

El programa Referents posa un peu a Lleida. Amb el nom Referents-Lleida aquesta rèplica del programa Referents neix de la mà de l’Associació Casa Don Bosco dels Salesians de Lleida i amb el suport de l’Associació Punt de Referència.

Casa Don Bosco va mostrar el seu interès per replicar el més veterà dels nostres programes a les terres de Lleida i va contactar amb l’equip tècnic i directiu de la nostra entitat. A partir d’un acord de col·laboració, hem donat suport a la posada en marxa del programa, que tot just acaba d’arrencar. Des de l’entitat els encoratgem en aquesta nova aposta!

Referents Lleida va iniciar-se amb un acte molt especial, tal i com podem llegir a la notícia que acaben de publicar:

El dilluns 24 de setembre, els joves tutelats de l’Associació Casa Don Bosco dels Salesians de LLeida, d’entre 15 i 18 anys, van rebre una visita ben especial amb una representació molt notòria del club Lleida Esportiu, en el marc del programa “Referents Lleida”, que pretén ajudar als joves en risc d’exclusió social. Els joves de la Casa Don Bosco han pogut escoltar de primera mà les experiències del jugador del primer equip de futbol, Roger Canadell, el tècnic Gerard Albadalejo i el responsable de l’àrea Lleida Sports Events, Ramon Folguera.

Cliqueu aquí per llegir tota la notícia.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat