Choose skin color

Reset to default

Podem acompanyar a través del mòbil? ÍCARO té la resposta

El documental està dirigit per Pep Martín, col·laborador de Punt de Referència

ÍCARO ha estat seleccionat per la competició oficial del DocsBarcelona International Documentary Film Festival, i que es projectarà en el marc d’aquest festival entre el 2 i el 7 de Febrer.

ÍCARO és la història de César Julián, un malalt de càncer en situació terminal, que un dia rep un missatge al mòbil ple de poesia i afecte d’algú que no s’identifica. Serà el primer d’un seguit de missatges que l’acompanyaran durant tot un mes d’agost. Els missatges li donaran una energia que creia perduda i li retornaran la il·lusió de viure, o si més no de reviure el passat, a la vegada que intenta descobrir la identitat del remitent.

Quantes vegades ens hem dit a nosaltres mateixos que la poca disponibilitat de temps limita les nostres relacions amb els joves? Amb aqueta trama basada en fets reals, ÍCARO ens explica una experiència d’acompanyament a través del mòbil i ens demostra que els SMS també poden ajudar-nos en la nostra relació amb els joves.

Al Corda Fluixa ja vam parlar d’ÍCARO quan es va presentar. Ara us convidem a visionar aquest excel·lent documental dirigit per Pep Martín, i amb guió i producció d’Anna Batlle i Ester Flores, ja que s’emetrà per BarcelonaTV al programa Docs el dia 13 de gener del 2010. El programa Docs comença a les 20.30h i emet dos documentals; ÍCARO s’emetrà en segon lloc a continuació del documental “D’on ets? Quin idioma parles?”.
L’emissió es repetirà el dissabte 16 de gener a les 19.30 hores i, entre els dies 13 de gener i 27 de febrer, també l’emetran les televisions locals que pertanyen a  la xarxa de televisions locals. Pels que no sintonitzeu BTV, podeu provar de veure ÍCARO a través del web de “BTV en directe”:  http://www.btv.cat/endirecte.htm

Trobareu més informació a la web del programa: http://www.btv.cat/docs/2010-01-13/20:25

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat