Choose skin color

Reset to default

Punt de Referència, entitat declarada d’Utilitat Pública

Ens plau anunciar-vos que Punt de Referència ha estat declarada Entitat d’Utilitat Pública. El 9 de novembre es va anunciar al DOGC la resolució d’aquest reconeixement oficial.

En què consisteix ser una entitat d’utilitat pública?

Aquest és un reconeixement oficial de la tasca social que duu a terme Punt de Referència, però a més implica una sèrie d’obligacions i drets:

Els deures són: rendir comptes a l’administració cada any, i presentar una memòria i informes de les activitats d’entitat.

Respecte als drets, els donants de Punt de Referència gaudiran d’exempcions i beneficis fiscals. Això vol dir que les aportacions econòmiques seran deduïbles de la declaració de renda de la següent manera:

– Per a les persones físiques (socis, sòcies i donants), en un 25%.

– Per a les persones jurídiques (empreses, entitats), en un 35%.

Confiem que aquesta declaració ens obri noves possibilitats per a diversificar les fonts de finançament de la nostra entitat, i animi a noves persones, organitzacions i empreses privades a donar-nos el seu suport econòmic.

Aquest és també un reconeixement a totes les persones i organitzacions que heu donat suport i heu col·laborat  durant tot aquest temps a l’acció de Punt de Referència. Gràcies.

Cliqueu aquí si voleu consultar la resolució de la Declaració d’Utilitat Pública.

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat