Choose skin color

Reset to default

Punt de Referència exemple de bones pràctiques segons un informe holandès sobre acompanyament a Europa

L’informe “Mentoratge de joves en situació de risc” és un recull de bones pràctiques a Europa sobre aquesta tipologia d’acció social. Ha estat elaborat per MOVISIE, un centre internacional, amb seu a Holanda que treballa fomentant l’acció social, per encàrrec de la Fundació Roi Baudouine, una entitat pública independent belga que disposa d’un observatori de les desigualtats socials i promou noves solucions als nous reptes que aquestes plantegen.

L’informe presenta i analitza 10 experiències en l’àmbit europeu, d’entre les quals, el programa Referents de Punt de Referència és l’única representant de l’Estat espanyol. Com a conclussió, l’informe destaca que el mentoratge amb joves en risc social els afavoreix perquè els permet incrementar el seu capital personal en quatre àmbits: l’emocional, l’intel·lectual, el social i el cultural.

Cliqueu aquí per descarregar o consultar l’informe complet.

Comparteix:

1 Comentari

No related posts found

Comentaris (1)

  1. montse 02/11/2011 at 20:03

    molt interessant l’informe. Fer conscient de la dimensió internacional i de que és una práctica professionalment consolidada és una bona estratègia de divulgació que imagino pot anar molt bé per captar recursos (econòmics i humans) que permetin que l’activitat creixi.

    Responder

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat