Choose skin color

Reset to default

Resposta del Síndic de Greuges a les queixes de Punt de Referència en matèria de tramitació dels permisos de residència i treball

El Síndic de Greuges  ha respost a Punt de Referència a la seva queixa referent a les dificultats que tenen els joves extutelats estrangers per convertir els seus permisos de residència en permisos de residència amb treball. La queixa, impulsada per Punt de Referència, va tenir el suport de 13 entitats més del sector social a Catalunya.

El Síndic ha informat que el passat 4 de maig es va convocar una reunió per introduir millores en el procediment que fixa el protocol d’actuació de la Subdirecció General d’Autoritzacions de Treball (SGAIT) amb l’Àrea de Suport de joves tutelats i extutelats de la Secretaria d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania. En el manifest de Punt de Referència es denunciaven les conseqüències que comporta el retard en la resolució de les sol·licituds presentades, que des del traspàs de les competències al Departament de Treball s’ha multiplicat de manera preocupant.

Des de Punt de Referència valorem positivament els efectes de la queixa pel que fa a la coordinació entre el Departament de Treball i l’Àrea de Suport, i confiem que es tradueixi en una gestió més àgil i eficient.

Consulteu aquí l’escrit de resposta del Síndic.

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat