Choose skin color

Reset to default

SOS RACISME de Guipúscoa s’apunta a l’acompanyament, de la mà de Punt de Referència

El 2007, Punt de Referència va presentar el programa Referents al País Basc

El 2010 comença amb una bona notícia: ben aviat Punt de Referència ja no serà l’única entitat de Estat espanyol que promou l’acompanyament per a joves. SOS RACISME de Guipúscoa  té previst iniciar el seu propi programa de Referents.
Ja fa temps que tenim contacte amb aquesta entitat. L’any 2007 vam estar convidats a una jornada a Donostia per donar a conèixer la nostra pràctica amb els joves extutelats. Des d’aleshores ens hem mantingut en contacte i fa pocs dies ens han comunicat que han aconseguit el finançament necessari, des de l’administració autonòmica basca, per a poder engegar un Programa de Referents a Guipúscoa. En breu, aquest mes de gener, vindran a veure’ns a la nostra entitat per tal que els donem un cop de mà en la posada en marxa del programa.
Des d’aquí volem donar-los l’enhorabona per haver aconseguit la seva proposta i els encoratgem a treballar plegats per difondre entre la ciutadania la cultura de mentoring, i mantenir el compromís social d’acompanyar als que més ho necessiten.
Endavant! Aurrera!

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat