Choose skin color

Reset to default

Tanquem el 2009 amb 147 joves atesos, 98 més que fa quatre anys

Des de fa cinc anys, creix el nombre de joves atesos per Punt de Referència

A Punt de Referència sempre hem volgut comunicar que la nostra tasca és més qualitativa que quantitativa. L’acompanyament als joves, la nostra acció més emblemàtica i que oferim a través dels programes de Referents i l’Acull, es basa en una acció de persona a persona. Aquest ràtio d’1 voluntari / 1 jove usuari, en el cas dels Referents, i superior en el cas de l’Acull, ens fa molt difícil donar suport a un nombre molt elevat de joves. Per això les xifres de joves atesos a Punt elevades, tot i que incrementar-les és un objectiu que sempre ens hem d’imposar.

L’increment ha estat, precisament, la tendència en els darrers anys i que esperem mantenir. Les dades de 2010, durant el primer trimestre del qual ja hem atés a 83 joves, confirmen aquesta dinàmica.

El creixent nombre de joves extutelats que requereixen de suport en diversos aspectes, tan emocionals com pràctics, ens obliga a seguir fent els màxims esforços, tan professionalment com, i molt especialment, des de la tasca del voluntariat. Perquè és la participació del voluntariat la que fa possible la nostra actuació de suport als joves extutelats.

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat