Choose skin color

Reset to default

Teaming: apunta’t al microfinançament de Punt de Referència!

 

A Punt de Referència obrim un nou canal de finançament: el microfinançament. Es tracta d’aconseguir una quantitat important de petites col·laboracions econòmiques. En concret, busquem persones que vulguin donar 1 Eur al mes, una xifra equivalent a menys del cost d’un cafè al mes. El repte que ens plantegem és aconseguir que grups de persones sumin els seus microesforços i així aconseguir una quantitat prou significativa. T’hi vols apuntar?

Com ho farem? Aquest sistema de microfinançament està promogut per Teaming, una plataforma que facilita la gestió. Trobaràs tota la informació aquí.  En aquesta plataforma hem creat el grup Amics de Punt de Referència. Qui s’hi vulgui adherir i donar 1 Eur al mes, tan sols ha de clicar-hi el botó “Uneix-te a aquest grup” i omplir el formulari. No hi ha comissions bancàries -tots els diners es destinaran als projectes de Punt de Referència- i el donant es pot donar de baixa en qualsevol moment.

Què et proposem?

1. Que et facis donant unint-te a Amics de Punt de Referència.

2. Que animis a amics, familiars, companys de feina, etc. a unir-s’hi, i així compartireu un mateix projecte. Si vols, t’oferim la possibilitat d’organitzar una xerrada de presentació dels nostres projectes al teu grup, per ajudar-te a explicar la iniciativa.

Benvinguts al Teaming!

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat