Choose skin color

Reset to default

Tercera edició de Les Nits del Ramadà

Us proposem una activitat per als primers dies de setembre, que us ajudarà a contrarestar el reencontre amb la rutina laboral.

L’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED) organitza una nova edició de les «Nits del Ramadà», una celebració oberta a tothom que vol posar en relleu l’esperit de trobada espiritual i festiva del ramadà.

El ramadà és un mes de dejuni, des de la sortida del sol fins a la posta, i marca un dels moments més importants de l’any per als musulmans. En tots els països que professen l’islam és un període de dejuni que convida a la introspecció, al recolliment i a la reflexió, però també és, un cop arriba la nit, un motiu de celebració, i de festa amb la família i els amics, en què predomina la generositat i l’esperit de compartir.

Les «Nits de Ramadà» presenten enguany a L’Auditori de Barcelona un concert d’homenatge a l’artista més coneguda i respectada del món àrab, Oum Kalsoum. Aquesta cantant lírica, que va adquirir una notorietat internacional insospitada per a una artista egípcia als anys 50 i 60, és encara a dia d’avui tota una icona pel món àrab.

A banda d’aquest concert, el programa de «Nits de Ramadà» inclou diverses activitats a partir del 5 de setembre. Des de tallers infantils i un iftar popular a la Rambla del Raval, fins a la projecció d’un documental sobre la vida d’aquesta artista a la seu de l’IEMed, que comptarà també amb la conferència d’un expert sobre música àrab.

Consulteu aquí el programa.

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat