Choose skin color

Reset to default

Tres joves de Punt de Referència inicien aquest divendres un projecte d’acompanyament professional a diferents empreses

El programa Coach, liderat per la Fundació Èxit i realitzat amb la col•laboració de Punt de Referència, pretén posar a l’abast dels joves en risc d’exclusió persones voluntàries del món empresarial. Els voluntaris ofereixen el seu coneixement i suport per a capacitar als joves i dotar-los de les habilitats necessàries per a afrontar una recerca de feina amb les mateixes condicions que altres joves. La relació entre el voluntari de l’empresa i el jove s’emmarcarà en 5 sessions de coach on es fomenti una relació de confiança entre els dos, i motivi en un canvi positiu cap al jove. Això és, reforçar el seu potencial i capacitats, a la vegada que aporti eines per a resoldre aquells aspectes on hi tenen més dificultats.

La Fundació Èxit, amb la col•laboració de Punt de Referència, vetlla per a que la relació voluntari-jove es doni amb les millors condicions possibles i perquè els nois i noies en puguin treure el màxim profit d’aquesta oportunitat.

En Hamza, l’Alí i en Babar Khan, joves de Punt, aniran a Unilever, Abantia i al Grand Hotel Central respectivament, i aquest divendres coneixeran els voluntaris que els acompanyaran en aquesta nova experiència. Estem segurs que aquest acompanyament voluntari en el terreny laboral també donarà bons resultats, com ho fan els acompanyaments voluntaris que ja fa anys que fem a Punt de Referència i esdevindrà una demostració més de que el suport social informal és, sens dubte, un gran exemple de compromís col•lectiu i de transformació i cohesió social.

Des del Corda Fluixa volem desitjar-los a tots tres molt bona feina!

Comparteix:

0 Comentaris

Comentaris (0)

  1. Nacho Sequeira 24/11/2009 at 17:26

    Estem tots molt ilusionats amb el projecte i molt contents de poder treballar en xarxa amb una entitat com Punt de Referència. Segur que serà una experiència molt enriquidora pels joves i pels voluntaris d’empresa. Una abraçada,

    Nacho (Fundació Èxit)

    Responder

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat