Choose skin color

Reset to default

Un any més, èxit de convocatòria en la Trobada Anual de Punt de Referència – 2009

De nou, Punt de Referència es converteix en una festa i punt de trobada de joves, voluntaris, professionals i amics de l’entitat.

El passat 5 de juny se celebrà la Trobada Anual, la principal activitat social de l’associació que ofereix un lloc de trobada a tots els membres i amics de l’entitat. La trobada s’inicià amb la projecció del curmetratge “Tan iguals, tan diferents”, realitzat en el marc del projecte de col·laboració amb l’escola Joan Pelegrí. La pel·lícula, que va ser presentada per Marta Bàrbara, directora de l’entitat, ofereix un retrat d’alguns dels joves de Punt, en el que expressen la seva visió i les seves esperances sobre diversos aspectes de la vida.

Seguidament, el parlament del president de l’Associació, Juanjo Ortega, va donar entrada al moment més festiu, amb música, ball per als més atrevits i un pica-pica. Aquestes trobades han fet del terrat de la nostra seu, un dels Punts de Referència intercultural de la nit barcelonina.

La Trobada d’enguany va comptar amb la participació de més de 100 persones i es consolida com un dels actes més esperats de l’any.

Comparteix:

0 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat