Choose skin color

Reset to default

Un jove i una referent participen d’un documental de la ENOC (European Network Ombudspersons for Children)

“Children on the move, Children first!”

Fa només unes setmanes va tenir lloc la 17ª conferència anual de l’ENOC o Xarxa Europea de Síndics de Greuges per a la defensa dels drets dels infants.

Enguany la trobada se centrava entorn als “nens en moviment”, tots aquells menors que, empesos per la falta d’oportunitats, la pobresa, el conflicte o l’explotació i l’abús, es veuen forçats a deixar els seus llocs d’origen i migrar, ja sigui en companyia dels seus progenitors, d’altres adults o tots sols, per trobar un lloc millor on viure.

El que es pretén amb aquestes conferències anuals és posar en primer lloc l’observança dels drets dels infants i joves més vulnerables, compartir informacions i estratègies que ajudin a millorar la situació d’aquests menors en els països europeus que en són receptors.

Per il·lustrar aquesta realitat, s’ha elaborat un documental en el que han participat, com a representants catalans, un jove de Punt de Referència, en Pa Lamin,  i la seva referent, la Isabel. La versió completa, de 52 minuts, ha estat emesa durant una  conferència a Brussel·les i a Milà.  Podeu veure el documental clicant aquí.

Si en voleu fer un tast, aquíen teniu un resum de tan sols deu minuts.

children on the move

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat