Choose skin color

Reset to default

Xerrada amb Jaume Sanllorente

El passat divendres 18 d’octubre joves i voluntaris  de l’entitat vam poder gaudir d’una interessant xerrada a càrrec de la Sandra Miravet, coach especialista en educació i valors, i en Jaume Sanllorente, periodista, escriptor i fundador de l’organització Sonrisas de Bombay.

La xerrada va tenir lloc a l’Espai Jove la Fontana, en el marc de l’Ocupa’t, un nou programa que hem impulsat amb el suport de la Fundació Caixa d’Enginyers que té per objectiu capacitar als joves i dotar-los de les eines necessàries per millorar la seva ocupabilitat. L’experiència d’aquest cicle de xerrades sota el títol de Motiva’t promogudes per la Sandra Miravet i Punt de Referència, va més enllà d’aquest objectiu: volem potenciar entre els joves actituds que els ajudin a sortir-se’n a la vida.

La conversa va girar al voltant de com superar les dificultats de la vida, com encarar els reptes amb la més valenta de les actituds, i com estar disposat a ajudar i, quan cal, acceptar l’ajuda de l’altre. En Jaume va saber transmetre  optimisme, energia i confiança, i el seu testimoni de lluita i perseverança ens va ser molt enriquidor.

Agraïm al Jaume i a la Sandra que desinteressadament fessin possible aquesta trobada i ens ajudessin a ser una mica més savis i preparats per afrontar reptes, que en tenim molts!

foto de treball sessió J Sanllorente

Si voleu conèixer més de prop la trajectòria de Jaume Sanllorente, podeu clicar aquí per veure un article al Punt diari del dimarts 22 d’octubre 2013.

 

Comparteix:

0 Comentaris

No related posts found

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat